Skær kødet i ret små terninger. Hak løg og hvidløg ret fint.
Varm olien i en tykbundet gryde. Brun kødet heri på alle sider. Tag det op. Svits løg og hvidløg. Læg kødet tilbage i gryden og drys med salt og peber over.
Hæld så meget kogende vand ved, at kødet lige er dækket. Skum suppen og dæmp varmen. Læg låg på gryden og lad kødet småkoge til det er mørt ca. 1 time.
Hæld ærterne ved retten, når kødet er mørt og lad dem koge med 5-8 min.
Hak dilden og bland halvdelen i retten drys resten over.
Serveres med løse ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 79077 gange, og udskrevet 1710 gange.
Energi:
KJ total 11268 (2683 kcal)
KJ pr. Pers. 2817 (670 kcal)
Vægt ialt 2642 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal) Protein 5.7 gram Fedt 3.3 gram Kulhydrat 12.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg måtte spæde om med ekstra vand undervejs.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider