Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Perlehøns i fløde

Perlehøns i fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 perlehøns
100 g.smør
1 stort glas cognac
3 dl.piskefløde
1/2 l.creme fraiche
 salt
 evt. 1 glas portvin
 


Opskrift:

Perlehønsene brunes i smørret i en gryde over stærk varme (pas på at smørret ikke bliver brændt). Vend og drej dem med to skeer for at skåne skindet. Når de er pænt brune hældes cognac over, og der drysses med lidt salt. Samtidig skrues helt ned for varmen og lever, hjerte og kråse kommes ved. Låget lægges på og det hele steger mørt på ca. 1 1/2 time. Derpå tages fuglen op og holdes varm. Saucen sies, fløden hældes i og man koger det lidt ind. Rør creme fraiche i, lad det koge lidt op og smag til med salt, evt. lidt mere cognac og portvin, men ikke for meget. En lille dåse trøfler kan hakkes groft og kommes ved sammen med væden.

Tilbehør:
Serveres med kartoffelskiver eller både, samt frisk salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11105 gange,
og udskrevet 393 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu