Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madpandekager med grønsagsfyld

Madpandekager med grønsagsfyld , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Madpandekager med grønsagsfyld , billede 4 Madpandekager med grønsagsfyld , billede 1 Madpandekager med grønsagsfyld , billede 2 Madpandekager med grønsagsfyld , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fyld:
0.5 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
0.5 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Timian, frisk
0.5 spsk. Mynte, frisk
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pandekager:
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
3 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Fyld:
Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med havsalt og udvandes i ca. 15 minutter. Duppes tørre med køkkenrulle. Aubergine og squash skæres i mindre tern.

Tomaterne skæres i både.

Løgene pilles og hakkes fint. Løg og hvidløg klares i olivenolie i ca. 2 minutter.

Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 min.
Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koger for svag varme i ca. 10 minutter. under låg. Smages til med salt, peber og citronsaft.


Pandekager:
Æg, mel, væde og salt piskes sammen. Kom lidt olivenolie på en varm pande. Tilsæt ca. 1.5 dl dej, drej panden, så dejen bliver fordelt. Bages så pandekagen er lysebrun og vendes. Der bliver 4 pandekager på 32 cm. i diameter.

Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn.

Fyldet fordeles på pandekagen og rulles sammen. Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost. Bages i ca. 15 minutter til osten er gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (39 stemmer)

Opskriften er vist 106747 gange,
og udskrevet 2804 gange.


Energi:
KJ total 8961 (2133 kcal)
KJ pr. Pers. 2240 (533 kcal)
Vægt ialt 2001 gram
Vægt pr. Pers. 500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 447 KJ (106 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steffanie  -  2018-10-04 15:30:00
Super lækker ret, har dog lavet nogen ændringer. Har kommet hakket oksekød i hvor jeg blandet texmex krydderi i farsen sammen med vand fra grøntsagerne. Så har jeg kommet meget mere ost på og indeni. er lige blevet færdig. De skal bare i ovnen i aften. Har smagt en og den smager fantastisk!


Sais  -  2013-10-07 17:34:12
Kan pandekagerne fryses.


  -  2010-03-23 19:50:46
Rigtig god opskrift! Vær dog opmærksom på, at den tager rigtig lang tid at lave.


Josephine  -  2008-12-21 16:10:39
Der er vel ingen grænser for, hvad man kan putte i. Prøv med stegte ris med porrer, forårsløg, hvidløg, champignon, bambusskud, lime, chili, salt og peber. Det hele steges på en pande, inden det puttes i.


Anonym  -  2007-12-14 17:01:59
Jeg kan ikke så godt lide squash og aubergine kan man putte andet I????