Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pandekagefyld med kylling i carry

Pandekagefyld med kylling i carry , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kyllingebryst i skiver
2 spsk.olivenolie
1 hk. løg
1 stortæble i tern
1-2 tsk.carry
1 spsk.mel
2 dl.bouillon eller vand
½ dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits kylling i olie og tilsæt løg, æble og carry. Svits nogle min. før mel tilsættes. Spæd med bouillon og fløde. Kog igennem og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i fire varme pandekager og servér straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 26560 gange,
og udskrevet 869 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu