Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aubergine Kebab

Aubergine Kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Aubergine Kebab, billede 4 Aubergine Kebab, billede 1 Aubergine Kebab, billede 2 Aubergine Kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.oksefars
600 gløg
1 bdt.persille
1 spsk.koncentreret tomatpure
3 fedknust hvidløg
1 tsk.paprika
1 tsk.peber
1.5 tsk.salt
400 g.aubergine
800 g.kartofler
 olie til smøring
 


Tilbehør:
Serveres med ris og salat.
Opskrift:

Kød, hakket løg og persille, tomatpure og krydderier æltes grundigt sammen og formes som bøffer.

Kartoflerne skrælles og skæres sammen med auberginen i skiver og lægges lavis i et smurt ildfast fad. Bøfferne lægges ovenpå.

Bages ved 200 grader grader C. alm. ovn i 1 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 53770 gange,
og udskrevet 867 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BetinaD  -  2011-10-15 18:23:08
Kartofler & aubergine bør også krydres med løg, hvidløg, persille, paprika, salt & peber (også gerne f.eks. spidskommen,koriander og ... i både bøf og kartofler). Man kan med fordel vente med at lægge bøfferne på kartoflerne til efter 1/2 times stegning, så bliver de ikke så tørre. Serveres med salat og evt. brød - kan ikke se, hvad ris har at gøre i denne ret.


Hc.greve  -  2010-10-21 21:33:13
Denne opskrift vil jeg afprøve, for det lyder dejligt.