Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepsglaseret Glaskål

Sennepsglaseret Glaskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ Glaskål
2 spsk.brun farin
1 tsk.smør
 
 sennep
 salt
 peber
 


Opskrift:

½ Glaskål snittes meget fint. 2 spiseskefuld brun farin smeltes med 1 teskefuld smør i en gryde. Glaskålen tilsættes og der røres rundt indtil det er mørt. Vær opmærksom på at kålen ikke brændes.

Kålen smages til med sennep, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19767 gange,
og udskrevet 644 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

simone  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes den er for sød