Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bananmuffin

Bananmuffin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 14 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bananmuffin, billede 4 Bananmuffin, billede 1 Bananmuffin, billede 2 Bananmuffin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
165 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Glasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:

Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring.

Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos de modne bananer og rør dem i dejen.

Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i 12-14 minutter.

Stil til afsvaling i formene.


Smelt smør til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur.

Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (57 stemmer)

Opskriften er vist 143271 gange,
og udskrevet 2858 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malene  -  2011-09-14 12:33:27
God, slet ikke tør.


anja og liva  -  2010-09-26 14:46:38
mums...havde ingen cacao så vi puttede O´boy -cacao i og chokolade stykker!!! ;-)


mille brügmann   -  2009-08-23 16:07:41
det er en super dejlig opskrift og blev godkendt af 12 unge piger på 7-8 år.. så den gik godt til børnefødselsdagsfesten


Andrea  -  2009-02-09 13:46:29
Super konsistens! God til kolde vinterdage, eller kølige og regnfulde efterårsdage.


lone  -  2008-10-08 11:05:41
Vi har glutenallergi i familien, her kan fint bruges glutenfri mel til opskriften. De bliver rigtig gode:)


Else  -  0000-00-00 00:00:00
Der bliver ca 12 stk


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
De er da bare gode........