Bananmuffin

Bananmuffin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 14 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Bananmuffin, billede 4 Bananmuffin, billede 1 Bananmuffin, billede 2 Bananmuffin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
160 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Glasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring.

Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos de modne bananer og rør dem i dejen.

Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i 12-14 minutter.

Stil til afsvaling i formene.


Smelt smør til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur.

Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.


karakterer:
Opskriften er vist 145931 gange,
og udskrevet 2896 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (59 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20567 (4897 kcal)
KJ pr. Stk. 1469 (349 kcal)
Vægt ialt 1257 gram
Vægt pr. Stk. 89 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1635 KJ (389 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 25.7 gram
Kulhydrat 36.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Malene  -  2011-09-14 12:33:27
God, slet ikke tør.

anja og liva  -  2010-09-26 14:46:38
mums...havde ingen cacao så vi puttede O´boy -cacao i og chokolade stykker!!! ;-)

mille brügmann   -  2009-08-23 16:07:41
det er en super dejlig opskrift og blev godkendt af 12 unge piger på 7-8 år.. så den gik godt til børnefødselsdagsfesten

Andrea  -  2009-02-09 13:46:29
Super konsistens! God til kolde vinterdage, eller kølige og regnfulde efterårsdage.

lone  -  2008-10-08 11:05:41
Vi har glutenallergi i familien, her kan fint bruges glutenfri mel til opskriften. De bliver rigtig gode:)

Else  -  0000-00-00 00:00:00
Der bliver ca 12 stk

lotte  -  0000-00-00 00:00:00
De er da bare gode........