Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bananmuffin

Bananmuffin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 14 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bananmuffin, billede 4 Bananmuffin, billede 1 Bananmuffin, billede 2 Bananmuffin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
165 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Glasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:

Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring.

Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos de modne bananer og rør dem i dejen.

Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i 12-14 minutter.

Stil til afsvaling i formene.


Smelt smør til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur.

Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (57 stemmer)

Opskriften er vist 141902 gange,
og udskrevet 2825 gange.


Energi:
KJ total 20641 (4914 kcal)
KJ pr. Stk. 1474 (351 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. Stk. 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1634 KJ (389 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malene  -  2011-09-14 12:33:27
God, slet ikke tør.


anja og liva  -  2010-09-26 14:46:38
mums...havde ingen cacao så vi puttede O´boy -cacao i og chokolade stykker!!! ;-)


mille brügmann   -  2009-08-23 16:07:41
det er en super dejlig opskrift og blev godkendt af 12 unge piger på 7-8 år.. så den gik godt til børnefødselsdagsfesten


Andrea  -  2009-02-09 13:46:29
Super konsistens! God til kolde vinterdage, eller kølige og regnfulde efterårsdage.


lone  -  2008-10-08 11:05:41
Vi har glutenallergi i familien, her kan fint bruges glutenfri mel til opskriften. De bliver rigtig gode:)


Else  -  0000-00-00 00:00:00
Der bliver ca 12 stk


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
De er da bare gode........