Bouillonkartofler

Bouillonkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Løg
 Gulerødder
 Porrer
 Kartofler
 Salt
 peber
 Bouillon
 Persille
 
Opskrift:
Hakket løg, fin brunoise af gulerødder og porrer dampes i smør, tilsættes tykke skiver rå kartofler, krydres med salt og peber, påhældes bouillon, så kartoflerne netop dækkes. Kartoflerne simrer under låg til de er møre. Ved anretning tilsættes hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 25069 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange er det her til og hvor mange ingredienser skal man havde f.ske hvor mange kartofler ??