Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Italienske kødboller

Italienske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske kødboller, billede 4 Italienske kødboller, billede 1 Italienske kødboller, billede 2 Italienske kødboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 dl. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sød chilisauce
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   


Tilbehør:
kog en frisk pasta og server til.
Opskrift:

Rør farsen og lad den hvile i 10 min. Form til pæne kødboller rundt om en stenfri oliven og steg dem gyldne på panden.

Saucen:
Rør mel ud i koldt bouillon og tilsæt fløde chilisauce, basilikum salt og peber og lad den koge i 3 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (69 stemmer)

Opskriften er vist 115268 gange,
og udskrevet 1402 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-05-13 15:13:19
Smagte fantastisk...helt sikkert en favorit fremover. 10 tal herfra :)


Allan  -  2011-12-07 20:00:19
Meget ringe...ingen af os kunne lide det


annse  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker ret nem og let