Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske kødboller

Italienske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske kødboller, billede 4 Italienske kødboller, billede 1 Italienske kødboller, billede 2 Italienske kødboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 dl. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sød chilisauce
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   


Tilbehør:
kog en frisk pasta og server til.
Opskrift:

Rør farsen og lad den hvile i 10 min. Form til pæne kødboller rundt om en stenfri oliven og steg dem gyldne på panden.

Saucen:
Rør mel ud i koldt bouillon og tilsæt fløde chilisauce, basilikum salt og peber og lad den koge i 3 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (68 stemmer)

Opskriften er vist 111850 gange,
og udskrevet 1348 gange.


Energi:
KJ total 8847 (2106 kcal)
KJ pr. Pers. 2211 (526 kcal)
Vægt ialt 1705 gram
Vægt pr. Pers. 426 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 518 KJ (123 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 18.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-05-13 15:13:19
Smagte fantastisk...helt sikkert en favorit fremover. 10 tal herfra :)


Allan  -  2011-12-07 20:00:19
Meget ringe...ingen af os kunne lide det


annse  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker ret nem og let