Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lagsange med kalkun

Lagsange med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.løg
1 kg.savoykål ( eller 500g frosen spinat eller grønkål)
250 g.pasta (bånd eller nudler)
2 spsk.olie
500 g.hakket kalkunkød
 
½ l.færdiglavet bechamelsauce
 muskatnød
 
2 spsk.revet pamasanost
 
 Tilbehør:
 Groft brød
 grøn salat.
300 g.grøntsager pr. person
 
 


Opskrift:

Varm ovnen op til 200 grader.

Hak løg. Skær savoykål i strimler. Kog pata.

Svits løg i olien i 3-4 min. Tilsæt kalkunkød og svits i 5 min. Tag løg og kød op.

Svits savoykål i 10 min.

Smag saucen til med peber og muskatnød.

Bland pasta med savoykål, kød, og løg. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad.

Hæld saucen over og drys med ost.

Bag i 20 minutter midt i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 12927 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu