| |
|
Lagsange med kalkun
Lagsange med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
200 | g. | løg 200 g. løg | 1 | kg. | savoykål ( eller 500g frosen spinat eller grønkål) 1 kg. savoykål ( eller 500g frosen spinat eller grønkål) | 250 | g. | pasta (bånd eller nudler) 250 g. pasta (bånd eller nudler) | 2 | spsk. | olie 2 spsk. olie | 500 | g. | hakket kalkunkød 500 g. hakket kalkunkød | | | | ½ | l. | færdiglavet bechamelsauce ½ l. færdiglavet bechamelsauce | | | muskatnød muskatnød | | | | 2 | spsk. | revet pamasanost 2 spsk. revet pamasanost | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | | | Groft brød Groft brød | | | grøn salat. grøn salat. | 300 | g. | grøntsager pr. person 300 g. grøntsager pr. person | | | | | | |
| |
Varm ovnen op til 200 grader.
Hak løg. Skær savoykål i strimler. Kog pata.
Svits løg i olien i 3-4 min. Tilsæt kalkunkød og svits i 5 min. Tag løg og kød op.
Svits savoykål i 10 min.
Smag saucen til med peber og muskatnød.
Bland pasta med savoykål, kød, og løg. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad.
Hæld saucen over og drys med ost.
Bag i 20 minutter midt i ovnen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(11 stemmer)
Opskriften er vist 13872 gange, og udskrevet 229 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|