Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtigt solsikkebrød (uden gær)

Hurtigt solsikkebrød (uden gær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
475 g.hvedemel
175 g.rugmel eller andet mel
2 spsk.bagepulver
1 tsk.salt
2 spsk.olie
1 dl.solsikkekerner
1/2 l.mælk eller vand
20 g.smeltet smør til pensling
2 spsk.hakkede solsikkekerner
 


Opskrift:

Bland de tørre ingredienser i en skål Tilsæt olie, solsikkekerner og mælk , og rør dejen sammen kom lidt mel på hænderne, og tryk dejen ud i en lille bradepande. Del dejen med en kniv i ca 24 stk. Pensl brødene med smeltet smør og drys solsikkekerner på. Bages ved 225 gr. i 15-17 min,på nederste rille.

Bræk brødene fra hinanden og server dem nybagte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (38 stemmer)

Opskriften er vist 61600 gange,
og udskrevet 1309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Zenn  -  2017-06-13 22:59:18
Uden solsikkefrø, og rugmel... og uden det store æltearbejde... Blev resultatet semi-spiseligt... Selve dejen smagte funky, en blanding mellem snobrød, flutes, kage, og bagepulver... men skorpen var spiselig de fleste steder (efter et par dage uden mad) :D


Maja  -  2016-03-28 12:06:35
Jeg bagte dem som boller, puttede ikke så meget salt i. Men jeg hældte lidt havregryn ned i sammen med de hakkede solsikkekerner og dryssede lidt ovenpå sammen med solsikkekernerne :). Dejligt at kunne bage uden gær :D glæder mig til at smage dem.


Julie  -  2015-04-18 14:09:12
ALT for meget salt - mine boller smager i hvert fald ret saltede. Men de er hurtige at lave


Gitte  -  2014-09-07 22:10:11
Så fik vi alligevel friskbagt brød selvom jeg ikke havde noget gær :) Det var både nemt og hurtigt at lave og smagte dejligt!


  -  2014-03-17 20:02:09
Lavet uden solsikke kerner til suppe, helt fantastisk.


Brigitta  -  2012-03-26 15:59:49
Woow, de smager godt - Jeg lavede pizza, pizzasnegle og indbagt pizza! Man kan lave alt muligt med dette nemme brød - Det er et super nemt brød! JEG ANBEFALER DET MEGET!


Mia  -  2011-05-04 09:57:02
ren fiasko herfra.... måske var det bare en dårlig bagedag....


stina  -  2009-06-25 12:29:42
lige bagt dem. Og de er faktisk ok. Bagte dem som boller og glattede dem ud ved at have våde hænder.. Måske en smule mindre salt i, men det er sikkert en smagssans.


  -  2009-04-11 17:12:45
De smager lidt anderledes når det er med bagepulver, men godt. Fordelen er at man ikke skal vente på en hævning og det er godt når det skal gå lidt stærkt


chanah  -  2007-10-16 19:12:52
prøv lidt honning og undlad mælk


Maria  -  2007-02-21 16:47:59
jeg havde svært ved at få brødet ud af bradepanden, jeg vil lægge det på bagepapir på en alm plade næste gang


Stine  -  2007-01-29 15:15:53
Selvfølgelig kan de laves som boller, kringler eller hvad man nu har lyst til :)


Kaj  -  0000-00-00 00:00:00
Har I ikke flere opskrifter på brød uden gær?


Kaj  -  0000-00-00 00:00:00
Kan disse ikke formes som boller? Jeg vil ikke prøve, før jeg hører fra Jer.