Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bechamelsauce, grundopskrift

Bechamelsauce, grundopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Ostesaucer

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bechamelsauce, grundopskrift, billede 4 Bechamelsauce, grundopskrift, billede 1 Bechamelsauce, grundopskrift, billede 2 Bechamelsauce, grundopskrift, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Nelliker, hele
 
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i, mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning.

Tilsæt grofthakket løg og nellike, saucen koges herefter godt igennem.

Saucen sigtes og smages til med salt og peber.

Tips:

Bechamelsauce kan bruges som den er, men bruges også som grundopskrift til andre saucer, bla. mornaysauce


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 20948 gange,
og udskrevet 404 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2470 (588 kcal)
KJ pr. Portion 2470 (588 kcal)
Vægt ialt 618 gram
Vægt pr. Portion 618 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu