| |
|
Bechamelsauce, grundopskrift
Bechamelsauce, grundopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Smørret smeltes i en gryde, melet røres i, mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning.
Tilsæt grofthakket løg og nellike, saucen koges herefter godt igennem.
Saucen sigtes og smages til med salt og peber.
Tips:
Bechamelsauce kan bruges som den er, men bruges også som grundopskrift til andre saucer, bla. mornaysauce
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20948 gange, og udskrevet 404 gange.
| |
|
|
KJ total 2470 (588 kcal)
KJ pr. Portion 2470 (588 kcal)
Vægt ialt 618 gram
Vægt pr. Portion 618 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 7.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|