| |
|
Fyldte tomater
Fyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
15 | | store ikke for modne tomater15 store ikke for modne tomater | | | | | | Fyld: Fyld: | 300 | g. | oksefars ( Der kan bruges grise el. kalvefars)300 g. oksefars ( Der kan bruges grise el. kalvefars) | 1.5 | dl. | olivenolie1.5 dl. olivenolie | 1.5 | dl. | ris1.5 dl. ris | 1 | tsk | tomatpasta1 tsk tomatpasta | 3 | løg | rives3 løg rives | | | indmad fra tomaterne indmad fra tomaterne | | | lidt vand lidt vand | | | salt salt | | | peber peber | | | samt lidt persille eller krusemynte samt lidt persille eller krusemynte | | | |
| |
Skær et låg af tomaterne, og udhul disse med en skarp teske.
Fyldet blandes sammen i en skål og fyldes i de udhulede tomater,
låget lægges på og tomaterne lægges i et fad , dryppes med olie.
Der kan også bruges halve grønne peberfrugter.
Sættes i oven i ca. 1 time ved 200 grader.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(14 stemmer)
Opskriften er vist 28589 gange, og udskrevet 593 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Brumbasse50 - 2009-09-13 14:16:00 Smager også rigtigt godt med kylling- eller kalkunkød.
|
|