Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkebrød II

Skinkebrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
 skiver af røget skinke
 hele smilende æg
 friske krydderurter
 æggeblomme
 en smule vand
 durumhvede
 groft salt
 


Opskrift:

Slå dejen til Deres yndlingsbrød op og følg opskriften. Efter endt hævning æltes dejen godt igennem og rulles ud ca. 40x15 cm. Skiver af røget skinke lægges på dejen, ligeså hele smilende æg, der er vendt i friske krydderurter. Fold brødet og form det. Pensl med æggeblomme rørt med en smule vand og drys fx med durumhvede og groft salt. Lad brødet hæve ca. 1 time et lunt sted under et klæde. Stilles i midten af en forvarmet ovn på 225 grader. Efter 5 min. bagning smides en kop vand på bagepladen. Efter yderligere 5 min. skrues ned til 175 grader og brødet bager færdigt (ca. 30 min.). Tag brødet ud, læg det på en rist og lad det hvile 30 min., inden det skæres i tykke skiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9124 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hausfrau  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange hele æg skal der bruges?