Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hasselbachkartofler

Hasselbachkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Hasselbachkartofler, billede 4 Hasselbachkartofler, billede 1 Hasselbachkartofler, billede 2 Hasselbachkartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 ikke for store, lidt ovale kartofler
 salt
4 spsk.smør
 rasp
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, til de er sprøde gyldne og velsmagende.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hasselback Kartofler



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 47425 gange,
og udskrevet 1108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2012-04-19 12:25:39
Jo rasp hører til Hasselbach Kartofler, gerne med et drys af paprika over. Istedet for at pensle med smør kan man lægge en tynd skive kold smør på kartoflen, inden raspen drysser over, da smørret så langsomt vil smelte ind i kartoflen.


  -  2011-02-07 15:27:48
har aldrig hørt om rasp


Karl  -  2010-08-01 23:57:53
Med mindre kartoflerne er exceptionelt små, er bagetiden snarere 1½-1 3/4 time ved 200 C. Man kan med fordel pensle med smør en ekstra gang under bagningen.


Mona  -  2010-03-09 14:33:03
Nej rasp synes jeg ikke hører sig til her !


christina  -  2008-12-15 17:31:01
Rasp? Det har jeg aldrig brugt.


Leifur  -  2008-11-10 17:31:25
På billederne ser det ud til at kartoflerne er drysset med paprika, men det er ikke nævnt i opskriften. Endvidere, det er vigtigt at saltet presses godt ned mellem kartoffelskiverne for at få et godt resultat.