Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bryllupskage med chokoladebunde og chokoladecreme

Bryllupskage med chokoladebunde og chokoladecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 90 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Bryllupskage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Bundene (dem alle sammen)
1250 g.smør
20 dl.sukker
20 æg
2500 g.hvedemel
22.5 tsk.bagepulver
5 dl.kakao
15 tsk.vaniliesukker
15 dl.mælk
 


Opskrift:

Bundene (dem alle sammen)
1250 g blødt smør
20 dl sukker
20 æg
2500g mel
22,5 tsk bagepulver
5 dl cacao
15 tsk vaniliesukker
15 dl mælk.

Fremgangsmåde for bundene
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vaniliesukker sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i smurte bradepander og bag hver bradepande i ca. 60 min. ved 170 grader.

Ingredienser til chokoladecremen
570g mørk chokolade
450g lys chokolade
6 æggehvider
2 kopper sukker
2 knivspids vinsyre
1 tsk salt
1 kg usaltet blødt smør
4 tsk vaniliesukker
4 tsk pulverkaffe
4 tsk mørk rom.

Fremgangsmåde for cremen
Smelt chokoladen i vandbad. Pisk æggehviderne med sukker, vinsyre og salt ligeledes i et vandbad(som skal være håndvarmt). Når æggehviderne er seje, blandes de med smørret. Dernæst blendes chokoladen og de øvrige ingredienser i.

Kagen lægges sammen
Den afkølede kage presses ud i cirkler efter kagestativets form - en cirkel for hver etage. Den bagte overflade skæres væk og kagerne flækkes i to. Den underste halvdel smøres med et lag chokoladecreme og den øverste halvdel lægger overpå igen. Kagerne overtrækkes med udrullet marcipan og pyntes efter ønske.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 46876 gange,
og udskrevet 981 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sara  -  2013-03-18 18:49:28
Hvor meget fondant ville man skulle bruge til at dække denne her kage?? I gram :)


fjotte  -  2011-04-16 08:20:04
1 potion er = 1 tynd bund i bradepande. men det er en lidt tør bund


fjotte  -  2011-03-15 08:44:10
nå jeg prøvede mig frem. 1 potion giver 2 bunde af 20 cm ø


fjotte  -  2011-03-13 15:36:47
kunne nu være rart at vide hvor meget dej der regnes til hver bradepande, da det har meget med bagetiden at gøre.


Rikke  -  2010-11-23 14:50:55
Nogen ide hvor længe den kan holde sig i køleskabet?


Ida   -  2009-11-23 16:08:20
Det her er virkelig en god kage og kage cremen er virkelig fyldig og mega lækker!


Jeanette  -  2009-11-02 21:06:29
Grunden til at lede efter en opskrioft er at man ikke har lyst til selv at skulle finde på en masse men prøve noget som har virket for andre...


Morten  -  2009-09-10 09:35:23
så brug dog lidt fantasi og lidt sund fornuft....istedet for at binde jer til opskriften så kommer i langt... ;O)


kokken  -  2009-09-07 15:23:41
at bage en kage eller lave mad handler også om fantasi.. det gælder om at sætte sit eget preg på maden/kagen.. så en opskrift som denne er perfekt for grundbasen er der, resten er helt op til en selv..


  -  2009-08-05 14:25:18
Øv, hvor er det ærgerligt! Jeg kan ikke bruge opskriften - der mangler info. :(


  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget marcipan?


ren'e  -  0000-00-00 00:00:00
det anføres ikke hvor mange etager oppskriften er ikke fyldesgørende nok