Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min. Sukkeret drysses i. Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon. Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17522 gange, og udskrevet 464 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider