Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råsyltede blommer

Råsyltede blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1000 gram Blommer, friske
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Atamon, flydende
   


Opskrift:

Blommer til denne syltemetode må være sure, de flås og afstenes, halveres eller skæres i endnu mindre stykker. Røres med sukker samt Atamon. Der røres grundigt og længe, så hviler det nogle timer, før det røres igen og hældes på rene atamonskyllede glas eller krukker og lukkes eller bindes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25469 gange,
og udskrevet 427 gange.


Energi:
KJ total 8582 (2043 kcal)
KJ pr. Portioner 8582 (2043 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Portioner 1400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 613 KJ (145 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 35.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Viggo Munck  -  2018-08-04 19:20:26
Det er den opskrift, som min mor lærte mig i 1960'erne. Og den holder stadig. Blot brugte vi Fru Winthers Syltepulver. Blommerne er bedst med råcreme.