Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk kødspid

Græsk kødspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.fårefars
2 løg finthakket
2 dl.persille
1 tsk.salt
0.5 tsk.Peber
0.5 tsk.spidskommen groft knust
1 tsk.stødt koriander
 
 Salat.
5 dl.yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 dl.frisk finthakket mynte
 salt
 peber
 
 Thabouleh:
3 dl.bulgur
2 dl.hakket persille
1 dl.hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron, saften heraf
1 bdt.forårsløg
3 spsk.olivenolie
1 tomat til pynt
1 romainsalat
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødspid:
Alle ingredienserne æltes sammen, og farsen formes til runde boller. Bollerne sættes på spid og grilles på en olieret rist.

Yoghurtsalat:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager 1-2 timer.

Hæld yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde før den blandes i yoghurten med finthakket mynte.

Thabouleh:
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten. Pynt med tomat skåret i både.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15161 gange,
og udskrevet 261 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu