Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon1/2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer koges ved ganske svag varme 5-10 min. Blommerne lægges i varme glas. Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 24631 gange, og udskrevet 616 gange.
Kommentarer
Elna holm - 2012-01-05 17:58:41 til en dejlig fromasie
Pia - 2011-09-12 10:13:13 Lyder lækkert men hvad spiser man det til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider