Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikos-blommemarmelade

Abrikos-blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.tørrede abrikoser
1 dl.vand
1 kg.modne blommer
400 g.sukker
1/2 tsk.Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min. Sukkeret drysses i. Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon. Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22132 gange,
og udskrevet 462 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Trine  -  2012-08-24 23:04:50
Rigtig god og nem! Jeg nøjedes med 300 g sukker og 50 g syltesukker, så den ikke blev alt for sød. Brugte stavblender til slut, for lige at få de største frugtstykker væk. Dejlig smag og konsistens!


  -  0000-00-00 00:00:00
god har erstatter 50 gr sukker med syltesukker gør den lidt mere stift