Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydrede rosinsnitter

Krydrede rosinsnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.rosiner uden kerner
200 g.hvedemel
100 g.maizena eller kartoffelmel
1 brevbagepulver
100 g.smør
2 æg
10 g.sukker
10 g.stødt kanel
10 g.revet muskatnød
½ kopstærk kaffe
1/8 l.piskefløde
30 g.sukker
 


Opskrift:

Overhæld rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 minutter. Dryppes af og stilles køligt.

Smørret smeltes og afsvales. De hele æg, sukker og mel kommes i og dejen røres, til den skummer. Kom kanel, muskatnød, bagepulver og mel i under stadig omrøring. Til slut vendes rosiner i. Rul ud til ca. 1 cm. tykkelse på et bræt, der er strøet med mel.

Skæres i aflange firkanter, sættes på en smurt plade og bages 10-12 minutter ved 250 grader C.

Fløden piskes halvstiv, og sukkeret vendes i. Stryg flødeskummet på de bagte snitter, der glaseres brune i ovnen, enten ved overvarme eller under grillen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5313 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu