Margrethesnitter

Margrethesnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1 hårdkogt æggeblomme
1 rå æggeblomme
65 g.flormelis
125 g.smør eller margarine
250 g.hvedemel
0.125 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
250 g.hindbær- eller solbærmarmelade
 
 Pynt:
150 g.marcipan
100 g.sigtet flormelis
1-2 æggehvider
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Den hårdkogte æggeblomme moses ud med en gaffel og røres derpå med den rå æggeblomme, flormelis og halvblødt smør. Mel og bagepulver sigtes sammen og røres i lidt efter lidt. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i knapt 1/2 cm’s tykkelse og skæres i stænger, der er 5 cm brede. Stængerne bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200 gr. De dækkes med marmelade. Pynten røres sammen med så meget æggehvide, at massen er til at sprøjte ud. Der sprøjtes striber langs begge sider af stængerne. De bages igen ca. 10 min. ved 185 gr. Stykkerne snittes i stykker på 3 cm.





karakterer:
Opskriften er vist 8697 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu