Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Margrethesnitter

Margrethesnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snitter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1 hårdkogt æggeblomme
1 rå æggeblomme
65 g.flormelis
125 g.smør eller margarine
250 g.hvedemel
1/8 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
250 g.hindbær- eller solbærmarmelade
 
 Pynt:
150 g.marcipan
100 g.sigtet flormelis
1-2 æggehvider
1 tsk.Vanila
 


Opskrift:

Den hårdkogte æggeblomme moses ud med en gaffel og røres derpå med den rå æggeblomme, flormelis og halvblødt smør. Mel og bagepulver sigtes sammen og røres i lidt efter lidt. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i knapt 1/2 cm’s tykkelse og skæres i stænger, der er 5 cm brede. Stængerne bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200 gr. De dækkes med marmelade. Pynten røres sammen med så meget æggehvide, at massen er til at sprøjte ud. Der sprøjtes striber langs begge sider af stængerne. De bages igen ca. 10 min. ved 185 gr. Stykkerne snittes i stykker på 3 cm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6773 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu