Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Parisersnitter

Parisersnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snitter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
250 g.hvedemel
1/8 tsk.bagepulver
1 tsk.kanel
100 g.margarine
1 æg
100 g.flormelis
 
 Fyld:
225 g.marmelade
 
 Pynt:
50 g.flormelis
 


Opskrift:

Mørdej:
mel og bagepulver sigtes sammen og blandes med kanel. Kold margarine hakkes i. Æg og flormelis røres sammen og æltes i melet. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i 2 mm’s tykkelse og skæres i firkanter efter en lineal. Kagerne skal være ca. 5 cm på hver led. De stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 6 min. ved 200 gr. Kagerne afkøles på rist og kan gemmes. Før serveringen lægges de sammen to og to med marmelade og drysses med sigtet flormelis.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9867 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu