Parisersnitter

Parisersnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
250 g.hvedemel
 0.125"tsk.","bagepulver
1 tsk.kanel
100 g.margarine
1 æg
100 g.flormelis
 
 Fyld:
225 g.marmelade
 
 Pynt:
50 g.flormelis
 
Opskrift:
Mørdej:
mel og bagepulver sigtes sammen og blandes med kanel. Kold margarine hakkes i. Æg og flormelis røres sammen og æltes i melet. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i 2 mm’s tykkelse og skæres i firkanter efter en lineal. Kagerne skal være ca. 5 cm på hver led. De stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 6 min. ved 200 gr. Kagerne afkøles på rist og kan gemmes. Før serveringen lægges de sammen to og to med marmelade og drysses med sigtet flormelis.


karakterer:
Opskriften er vist 11256 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu