Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hasselnøddesnitter

Hasselnøddesnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hasselnøddesnitter, billede 4 Hasselnøddesnitter, billede 1 Hasselnøddesnitter, billede 2 Hasselnøddesnitter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
135 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

40 gram Hasselnøddeflager
0.75 dl. Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Drys:
0.5 dl. Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Hasselnøddeflager
   
Opskrift:
Smør og sukker røres. Rør ægget i og tilsæt mel og nøddeflager. Pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Læg bagepapir på en bageplader og smør dejen ud på pladen med en paletkniv. Strø perlesukker og nøddeflager over dejen.

Bages på næstnederste rille i ovnen ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.

Skal skæres i snitter mens de er varme. Når begge plader er bagt, lægges snitterne på 2 bageplader med lidt afstand og ristes let ved 200 grader C. Alm. ovn i 3-4 min.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10002 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10054 (2393 kcal)
KJ pr. Portion 10054 (2393 kcal)
Vægt ialt 530 gram
Vægt pr. Portion 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1897 KJ (451 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 25.3 gram
Kulhydrat 51.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu