Bag en bisquit bund af æg, sukker, vanille, hvedemel og bagepulver. Kom dejen i en springform (24 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bages 30-35 min. v. 180°. Lad kagen blive kold i formen.
Dryp bundene med kaffen tilsat rom.
Rør cremen af æggeblommer, sukker. Pisk godt. Mascaponen tilsættes. Vendes med de stift piskede æggehvider.
Fordel cremen i 3 portioner. Læg kagen sammen. Drys revet chokolade mellem hvert lag. Slut med et lag creme.
Står natten over på køl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18523 gange, og udskrevet 269 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider