Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kyllingevinger (Biik gai yahng)

Grillede kyllingevinger (Biik gai yahng), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingevinge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8-10 kyllingevinger
1 tsk.karrypulver
2 spsk.fiskesovs
2 spsk.østerssovs
1 spsk.honning
1 spsk.hakket korianderrod
4-5 fedhvidløg
1 tsk.friskkværnet hvid peber
 


Opskrift:

Rens og tør kyllingevingerne. Hak korianderrod og hvidløg fint. Tilberedning: Bland alle ingredienserne sammen og læg kyllingevingerne heri. Lad dem trække i mindst 2 timer. (Vend dem et par gange i marinaden) Grill vingerne over trækul ca. 15 min. på hver side eller til de er gyldne. Spis vingerne med sød chilisovs (Nahm djim)

Tips:

Retten er ideel at lave udendørs når det er vejr til at grille. Man kan dog sagtens bruge en ovngrill i stedet for. Vend vingerne ofte så de ikke bliver brændte.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14292 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bent Jensen  -  2010-03-20 16:18:20
3 leds kyllinge vinger kan bestilles hos Osted slagteren www.slawter.dk


fiekok  -  2009-05-12 13:30:15
ANG. KØB AF VINGER..... I DE FLESTE KINESISKE FORRETNINGER OG ISÆR HOS SLAGTEREN I ODENSE BAZAREN..


Rotten  -  2008-04-23 13:40:10
Nogen der ved om Lidl i Danmark ogsåsælger dem? For som - skriver, så er de ret svære at opdrive...


Karsten  -  2007-10-22 13:51:48
LIDL Tyskland har altid ferske kyllingevinger til 1,55 EUR for 550 gr. store flotte vinger uden vingespidser


  -  2007-05-27 10:10:14
Ville være dejligt hvis du fortalte hvor du køber dine kyllingevinger. De er nemlig svære at opdrive da de eksportreres .


Karsten  -  0000-00-00 00:00:00
Har man købt vingerne ferske, kan marinaden og vingerne fryses ind sammen. Så er de nemme at tage op til en grillaften, og smagen er kraftig og perfekt