Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farserede porer

Farserede porer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farserede porer, billede 4 Farserede porer, billede 1 Farserede porer, billede 2 Farserede porer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   


Opskrift:

Porerne skæres i 4-5 cm. lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt.

Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad. Tomatpure hældes over.

Bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 42903 gange,
og udskrevet 1492 gange.


Energi:
KJ total 7865 (1872 kcal)
KJ pr. Pers. 1966 (468 kcal)
Vægt ialt 1870 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2011-09-13 13:38:31
Hasselback kartofler passer fint til, og kan stå i ovnen samtidig med farsen. Hertil tomatsalat eller en god tomatsauce


skbs  -  0000-00-00 00:00:00
hvilken sovs ?


mek  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg foretrækker kartofler


Kronow  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler lige hvad man skal spise til. Kartofler, pasta eller ris, eller evt. noget andet