Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Farserede porer

Farserede porer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farserede porer, billede 4 Farserede porer, billede 1 Farserede porer, billede 2 Farserede porer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   


Opskrift:

Porerne skæres i 4-5 cm. lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt.

Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad. Tomatpure hældes over.

Bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 43966 gange,
og udskrevet 1525 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2011-09-13 13:38:31
Hasselback kartofler passer fint til, og kan stå i ovnen samtidig med farsen. Hertil tomatsalat eller en god tomatsauce


skbs  -  0000-00-00 00:00:00
hvilken sovs ?


mek  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg foretrækker kartofler


Kronow  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler lige hvad man skal spise til. Kartofler, pasta eller ris, eller evt. noget andet