Farserede porer

Farserede porer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farserede porer, billede 4 Farserede porer, billede 1 Farserede porer, billede 2 Farserede porer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Opskrift:
Porerne skæres i 4-5 cm. lange stykker og koges 2-3 minutter i vand tilsat salt.

Rør farsen af kød, mel, æg, salt, peber, løg og mælk. Fars og porrer lægges lagvis i et ildfast fad. Tomatpure hældes over.

Bages i ovnen ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 49112 gange,
og udskrevet 1655 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7740 (1843 kcal)
KJ pr. Pers. 1935 (460 kcal)
Vægt ialt 1870 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 413 KJ (98 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-13 13:38:31
Hasselback kartofler passer fint til, og kan stå i ovnen samtidig med farsen. Hertil tomatsalat eller en god tomatsauce

  -   2005-01-01 01:01:01
hvilken sovs ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg foretrækker kartofler

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler lige hvad man skal spise til. Kartofler, pasta eller ris, eller evt. noget andet