Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldebærmarmelade

Hyldebærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
¼ kg.hyldebær
¼ kg.syrlige æbler i små tern
¼ kg.sukker
 


Opskrift:

Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min. Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min. Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25553 gange,
og udskrevet 809 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeppe  -  2011-09-12 13:49:56
Den bliver ikke ringere af en gang stivelse


Belinda  -  2009-08-18 20:08:24
Jeg tror at "overbindingen" er det stykke papir man lagde under låget i gamle dage. "Den ringe mængde vand efter skylningen" betyder at du skal skylle bærene før brug.


kristian  -  2008-09-17 16:30:46
Hvad er "overbindingen" og den "ringe mængde vand efter skylningen"