Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æbler og svesker i hyldebærsaft

Æbler og svesker i hyldebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 storesyrlige æbler
3 dl.stærk hyldebærsaft
 saft fra 1 citron
250 g.store, stenfri svesker
 


Opskrift:

Skræl æblerne og udstik kernehusene. Skær æblerne i centimetertykke ringe. Bring 2 dl hyldebærsaft i kog med halvdelen af citronsaften. Læg æbleringene i, lad saften koge op og tag gryden fra varmen. Lad æblerne køle af og trække i saften. Bring 1 dl hyldebærsaft i kog med resten af citronsaften. Læg sveskerne i, giv også dem et opkog og lad dem køle af og trække i lagen indtil servering. Serveres til dyrevildt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7289 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu