Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger

Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skivervalnøddebrød
25 g.smør
25 g.sukker
1 ¼ l.vand
4 dl.ren hyldebærsaft
 sukker efter smag
 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Skær brødet i små terninger. Varm smør og sukker til en lys karamel på en pande og steg brødterningerne, til de er sprøde og lysgyldne. Hæld dem over på et stykke bagepapir. Bred dem ud ved hjælp af 2 gafler. Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker. Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen. Servér den varme suppe med de karamelliserede brødterninger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16516 gange,
og udskrevet 367 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ane  -  2009-01-08 15:21:27
Hyldebærsuppe som jeg fik den som barn med brødterninge. Herligt at finde den herinde. Perfekt i koldt vejr og man ligger syg, så findes der ikke noget bedre.

Mathilde  -  2007-09-23 13:55:07
Dejlig opskrift! Jeg lave den hvert år, når hyldebærene er modne . og den bliver altid en succes!