Formbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i en skål og opløses med den lune væske.
Tilsæt salt, sukker, olie og det meste af melet og ælt dejen smidig.
Lad den hæve tildækket ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 stykker. Form dem til brød og læg dem i 2 smurte rugbrødsforme eller direkte på en bageplade. Lad brødene hæve ca. 30 minutter. Bag dem så nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Tag dem ud af formen og lad dem køle af på en rist. Tips: Pensl evt. brødene med lidt vand, og drys med sesamfrø eller hvedeklid før de bages. |
|
Opskriften er vist 18743 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer peter - 2016-11-06 09:34:52 fantastisk godt brød anonym - 2014-09-14 10:25:22 Hyldebær må IKKE spise rå, da de så er giftige!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne