Grevinde syltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
De ribbede hyldebær skylles og afdryppes.
Æblerne skylles, deles og befries for blomst, stilk og kernehus. De snittes fint og blandes med bærrene. Frugten varmes sagte under låg og koges ca. 15 min., til æblestykkerne er møre. Sukkeret drysses i og koges med 10 min. under omrøring. Atamon tilsættes. Fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 20880 gange,
og udskrevet 706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-09-17 14:43:51 Den bliver mere lind og lækker hvis man lige giver den en tur med stavblenderen til sidst :) - og selvfølgeliget par skefulde melatin, så den stivner lidt.. Wolfrider - 2005-01-01 01:01:01 Den bliver noget flydende syltetøjen, men smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne