Grevinde syltetøj

Grevinde syltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.ribbede hyldebær
500 g.æbler
350 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De ribbede hyldebær skylles og afdryppes. Æblerne skylles, deles og befries for blomst, stilk og kernehus. De snittes fint og blandes med bærrene. Frugten varmes sagte under låg og koges ca. 15 min., til æblestykkerne er møre. Sukkeret drysses i og koges med 10 min. under omrøring. Atamon tilsættes. Fyldes i varme Atamonskyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Opskriften er vist 17634 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne  -  2007-09-17 14:43:51
Den bliver mere lind og lækker hvis man lige giver den en tur med stavblenderen til sidst :) - og selvfølgeliget par skefulde melatin, så den stivner lidt..

Wolfrider  -  0000-00-00 00:00:00
Den bliver noget flydende syltetøjen, men smager fantastisk