Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldebærsaft til toddyer og suppe

Hyldebærsaft til toddyer og suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.hyldebær
2 sure, revne æbler
1 tsk.citronsyre
1/4 litervand
 
 Pr. liter siet saft:
12 sødetabletter
1/4 tsk.Atamonpulver eller 1/2 tsk. flydende Atamon
 


Opskrift:

De grove stilke fjernes. Bærrene skylles, blandes med æbler, citronsyre og vand og varmes langsomt under låg, til de safter. Bærrene koges 10 min. Saften sies fra. Bærrene koges af igen i 1/4 liter koldt vand, da al saften ikke kommer ud i første afkog. Den sidste saft sies fra og blandes med den første. På denne måde bliver der ca. 1 liter saft, der tilsættes 12-15 sødetabletter og varmes op, skummes og tilsættes Atamon. Saften hældes op og lukkes til som sædvanligt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19092 gange,
og udskrevet 382 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu