Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsaft til toddyer og suppe

Hyldebærsaft til toddyer og suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.hyldebær
2 sure, revne æbler
1 tsk.citronsyre
1/4 litervand
 
 Pr. liter siet saft:
12 sødetabletter
1/4 tsk.Atamonpulver eller 1/2 tsk. flydende Atamon
 
Opskrift:
De grove stilke fjernes. Bærrene skylles, blandes med æbler, citronsyre og vand og varmes langsomt under låg, til de safter. Bærrene koges 10 min. Saften sies fra. Bærrene koges af igen i 1/4 liter koldt vand, da al saften ikke kommer ud i første afkog. Den sidste saft sies fra og blandes med den første. På denne måde bliver der ca. 1 liter saft, der tilsættes 12-15 sødetabletter og varmes op, skummes og tilsættes Atamon. Saften hældes op og lukkes til som sædvanligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19574 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu