Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tortila med fyld

Tortila med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Tortila med fyld, billede 4 Tortila med fyld, billede 1 Tortila med fyld, billede 2 Tortila med fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1-2 pakkerhvedetortillas
 
500 g.hakket oksekød (lavt fedtindhold)
1 stortløg
 salt
 peber
 krydderier
1 spsk.tomatpure
 
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dåsemajskerner
2 mellemstore tomater
1 avocado
100 g.friske champignon
 iceberg-salat
 jalapeño på glas
 sorte olien u/ sten
 revet ost (Engelsk og Dansk Cheddar anbefales)
1 glassalsa (mild/stærk/extra stærk?)
1 lille bæger créme fraiche 18% naturel
 


Opskrift:

Det hakkede oksekød svitses på en varm pande i olivenolie, og der tilsættes lidt hakket løg, krydderier, salt og peber og tomatpuré - efter smag.

Vask grøntsagerne og skær dem i tynde strimler. Tomaterne skæres i både. Majs, oliven og jalapeños fiskes frem fra dåsen!

Lun tortillaerne i ovnen eller på en varm pande så de kun lige er varme - ikke sprøde. (Hvis de bliver sprøde, kan de ikke foldes.)

Anret grøntsagerne og oksekødet i skåle eller på fade og server som "ta'-selv-anretning".




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (68 stemmer)

Opskriften er vist 140092 gange,
og udskrevet 3287 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susan  -  2012-01-18 15:29:20
Jeg gætter på det er krydderier efter ens egen smag! Der er jo billede med her, så det er nemt at se, at salsaen står i en skål for sig selv, og forstå at man blander det man kan lide og wrapper tortillaen rundt om. Der er også en beskrivelse af at det er en ta-selv-anretning.


Jonas Hartvig  -  2009-04-02 10:37:22
God ret, men en lidt vag beskrivelse i opskriften, "krydderier"? hvad er det sådan mere specifikt? desuden nævnes salsaen slet ikke i opskriften, er det den som er "krydderierne" eller skal den spises til retten når den er færdig?


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Put stanoil omkring tortillas så bliver de ikke for tørre


  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvilke kryderierer der skal blandes med kødet