Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tortilla chips ( Majschips - Nachips)

Tortilla chips ( Majschips - Nachips), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.Polenta majsmel
½ kg.hvedemel
1 lille skefuld olie
 salt
 vand
 Olie til stegning.
 


Opskrift:

Kom de to slags mel i en skål, kom olie og salt og kom salt indtil du har samlet det hele i en stor kugle. Den skal være ret fast. Lad den hvile lidt. Lav små kugler og rul dem hel flade, jeg bruger selv en pasta maskine. Vær omhyggeligt med at rulle dem helt tynde. Når du er færdig med at rulle dem, sæt en stegepande med olie i gang. Så skal de flade tortillas skæres i 6 dele til at lave de karakteristiske trekanter. Så skal de en tur på panden. Bliv ved siden af, fordi det går stærkt. Kom dem ud på køkkenrulle og drys salt på.

Serveres med guacamole. De færdigstegte chips kan også gratineres i ovnen med lidt ost og chili salsa.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)

Opskriften er vist 36403 gange,
og udskrevet 449 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Signe og Marie  -  2009-05-13 10:50:34
der er ikke noget antal med personer det er ikke så godt men de smager sikket godt og de skal være gode til indianer emne i skolen:-):-) mange hilsner signe og Marie 11år (12) som sidder i skolen og griner lige nu P.S. skriv lige antal en anden gang:-)


Maria Knaldgal  -  2007-01-16 11:34:46
Det smager


Karinab  -  0000-00-00 00:00:00
Meget svær at rulle ud, brug helt klart en pastamaskine


losk  -  0000-00-00 00:00:00
de er så gode