Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldebærsuppe af saft

Hyldebærsuppe af saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 literhyldebærsaft
1 litervand
1 spsk.citronsaft
1 1/2 spsk.kartoffelmel
1/2 kg.æbler
 


Opskrift:

Skræl æblerne, skær dem i både og kog dem møre i vandet. Bland hyldebær- og citronsaft i. Lad suppen koge op, tag gryden fra varmen og jævn med kartoffelmel, rørt ud i lidt vand.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25984 gange,
og udskrevet 722 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels Henrik Jermiin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager godt med afkølet rismelsgrød i hyldebærsuppe. Kombiner med knuste tvebakker eller rasp.


Supper  -  0000-00-00 00:00:00
Lavet af hyldesaft


weeke  -  0000-00-00 00:00:00
For fylde kan man med stor succes tilføje melboller eller ristede brød terner.


Kaja Uggerby  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt med kold rissengrød i hyldebærsuppe