Skræl æblerne, skær dem i både og kog dem møre i vandet. Bland hyldebær- og citronsaft i. Lad suppen koge op, tag gryden fra varmen og jævn med kartoffelmel, rørt ud i lidt vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 28173 gange, og udskrevet 775 gange.
Kommentarer
K. F. - 2020-12-31 07:16:15 Dejlig opskrift, god og enkel - smager perfekt :)
Niels Henrik Jermiin Nielsen - 0000-00-00 00:00:00 Det smager godt med afkølet rismelsgrød i hyldebærsuppe. Kombiner med knuste tvebakker eller rasp.
Supper - 0000-00-00 00:00:00 Lavet af hyldesaft
weeke - 0000-00-00 00:00:00 For fylde kan man med stor succes tilføje melboller eller ristede brød terner.
Kaja Uggerby - 0000-00-00 00:00:00 det smager godt med kold rissengrød i hyldebærsuppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider