Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsuppe af saft

Hyldebærsuppe af saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 literhyldebærsaft
1 litervand
1 spsk.citronsaft
1 1/2 spsk.kartoffelmel
1/2 kg.æbler
 
Opskrift:
Skræl æblerne, skær dem i både og kog dem møre i vandet. Bland hyldebær- og citronsaft i. Lad suppen koge op, tag gryden fra varmen og jævn med kartoffelmel, rørt ud i lidt vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 27639 gange,
og udskrevet 766 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Niels Henrik Jermiin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager godt med afkølet rismelsgrød i hyldebærsuppe. Kombiner med knuste tvebakker eller rasp.

Supper  -  0000-00-00 00:00:00
Lavet af hyldesaft

weeke  -  0000-00-00 00:00:00
For fylde kan man med stor succes tilføje melboller eller ristede brød terner.

Kaja Uggerby  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt med kold rissengrød i hyldebærsuppe