Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfrikasse

Kalkunfrikasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.Kalkuncuvette
 l.vand
 salt
 
 suppevisk:
 porre-selleritop
 persillestilke
1 laurbærblad
6 gulerødder, skivede
250 g.grønne ærter
 smørbolle.
50 g.mel
50 g.margarine
 


Opskrift:

Bring vandet i kog med suppevisken, ( brug kun stilken af persillen ) resten bruges til drys og pynt, put salt i. Kom cuvetten i og skum alt grums af, inden den kommer i kog. Læg låg på og lad cuvetten små koge i 50 min. De sidste 30 min koges gulerødderne med, og de sidste 10 min de optøede ærter. Tag kødet og urter op sammen med visken Rør margarinen og mel sammen til en smørbolle og pisk den i den kogende suppe lidt efter lidt, til saucen er jævn. Lad den koge i 2-3 min kom urterne tilbage i gryden og smag til med salt og peber. Skær kødet i pæne skiver og server 130 gr. pr. person. Server gerne flere grøntsager til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11637 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu