Broccolisalat 02
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Broccolien deles i små bitte buketter og blancheres i spildkogende vand i 1-2 minutter, alt efter buketternes størrelse. tages op og skylles under den kolde hane, så bevares den smukke farve.
Baconternene ristes på panden. Balsamico eddike + mirackel Whip blandes sammen og røres sammen med finthakket løg og de øvrige ingredienser. Salaten skal nu stå i 24 timer koldt. |
|
Opskriften er vist 222322 gange,
og udskrevet 7592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (54 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-11-15 21:09:18 Prøv rødvins eddike, isedet for balsamico, smager super godt👍😊 misser - 2010-11-08 16:43:45 Er man ikke til det sure, prøv at smage dressingen til med appelsinsaft el juice. Man kan også tilsætte salaten frisk ananas i små tern. Susanne - 2010-03-23 14:29:59 Dejlig salat, hvis man giver broccolien et par min. i kogende vand. Som dressing bruger jeg græsk youghurt 10% med en smule sukker, citron og salt. Som tilbehør til middagsret udelader jeg bacon, så er salaten dejlig og frisk og kan holde sig et par dage. Gør dig selv den ulejlighed at købe økologiske solsikkekerner og rist dem på panden, det giver en fantastisk smag, også som snack. Line - 2009-10-22 15:06:55 Dejlig broccolisalat.. det er altid en fornøjelse. Jeg puttede også kun 3 tsk balsamico i.. smager super Rene. - 2008-08-11 21:29:15 syntes den var meget sur med det eddike så puttede kun 3 tsk fuld i. camilla - 2008-03-14 10:05:07 hvor mange personer er den til ca ? Helene - 2005-01-01 01:01:01 Kan sagtens spises med det samme, i stedet for at stå i 24 timer. Didde - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt også fedtfattig: uden bacon og med fedfattig miracel whip Anne-Marie - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at overhælde broccolien med kogende vand og lad det stå i 4 minutter. Giver sprøde, men letter at tygge, stykker broccoli. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne