Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chateaubriand sauce (sauce chateaubriand)

Chateaubriand sauce (sauce chateaubriand), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
30 g.hakkede charlotter
30 g.ituskårne champignons
125 g.hvid vin
250 g.kalve sky
125 g.smør
 Timian
 Laurbær
 Estragon
 


Opskrift:

De hakkede charlotter, en lille gren timian, et par laurbærblade, de ituskårne champignons og den hvide vin kommes i en kasserolle. Når vinen er næsten indkogt kommes kalve-skyen i kasserollen, og man lader igen indholdet koge, til der kun er 125 gram tilbage.

Saucen tages af ilden, sies gennem musselin og tilsættes de 125 gram smør, til hvilket der kan føjes lidt hakket estragon.

Serveres til stegt oksefilet eller "chateaubriand".




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18355 gange,
og udskrevet 487 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu