Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken. Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene. Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af.
Skyl og flæk druerne og fjern kernerne.
Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse fedtstof.
Smelt reten af fedtstoffet, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min.. Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring. Drys mandlerne over og servér.
Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 23278 gange, og udskrevet 885 gange.
Kommentarer
Hanne - 0000-00-00 00:00:00 Lækkert tilbehør til en kalvesteg
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider