Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkål med druer og mandler

Rosenkål med druer og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.rosenkål
200 g.grønne druer
100 g.mandler
50 g.smør/margarine
 salt
 peber


Opskrift:

Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken. Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene. Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af. Skyl og flæk druerne og fjern kernerne. Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse fedtstof. Smelt reten af fedtstoffet, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min.. Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring. Drys mandlerne over og servér. Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21894 gange,
og udskrevet 836 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Lækkert tilbehør til en kalvesteg