Rosenkål med markchampignoner

Rosenkål med markchampignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
240 g.rosenkål
220 g.gulerødder
180 g.markchampignoner
½ dl.hk. persille
 
Opskrift:
Snit rosenkålen i 2 mm. Skiver. Riv gulerødderne fint på råkostjernet. Skær markchampignonerne i 4 mm skiver eller del dem i kvarte. Bland alt. Servér med dressing med dild og citron.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15323 gange,
og udskrevet 194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu