Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkål med safran

Rosenkål med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 ml.rosenkål
180 ml.hønsekødsbouillon
½ tsk.safran
¼ tsk.carry
1 dryshk. koriander
 salt
 peber
1 spsk.kartoffelmel
2 spsk.koldt vand
 


Opskrift:

Blanchér rosenkålene 4 min. i letsaltet vand. Afdryp og skær i halve. Bring bouillonen i kog og tilsæt krydderier. Tilsæt rosenkål og lad det småkoge 3 min. Opløs kartoffelmelet i koldt vand og vend det i rosenkålene til saucen bliver tykkere.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9191 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-10-19 02:17:40
Meget dårlig opskrift! Jeg vil slet ikke prøve at lave den. (Gad vide om nogle har lagt den ind for at drille, - det må da være uspiseligt)


Conny  -  2011-01-10 00:52:00
Når man bruger kartoffelmel (til at jævne en grød), bliver det nærmest som om en grød man spiser og ikke særligt behageligt. Tilsæt i stedet lidt mælk, evt. fløde til kogepunktet, og drys med hvid saucejævner - fås overalt i butikkerne - og så smager den, husk salt og peber efter smag. Kartoffelmel må aldrig bruges til "sauce", det forhindrer smagen i at komme frem. Brug evt. mel+vand i en melryster (klumpefri), og lad det koge op til den har den rette konsistens, ellers tilsæt lidt mere fløde/mælk, hvis den bliver for tyk.