Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampede rosenkål med parmasan

Dampede rosenkål med parmasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.rosenkål
½ spsk.smør
1 spsk.revet parmesanost
1 tsk.basilikum
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Den nederste del af stokken skæres af, og de yderste dækblade fjernes. Rosenkålene koges i ca. 5 minutter til de er møre, og tages derefter op af vandet.

Smørret smeltes i en pande, og rosenkål, parmesanost, basilikum, salt og peber vendes på panden.

Serveres varme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 39058 gange,
og udskrevet 1145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-11-05 12:26:38
Det var en god idé med presset hvidløg i smørret, rosenkålene smagte rigtig godt!


Mikkel Benn  -  2009-11-28 17:43:49
Det er fint med 5 minutter, så kan du give dem 3-4 minutter på panden. Det er vigitigt de er sprøde, for ikke at smage fesne. Man kan evt. supplere med at presse hvidløg i smøret der stegen kålene. Og husk godt med salt :-)


Annalise Pajhede  -  2007-10-18 08:27:36
Lækkert som tilbehør tilbehør, men jeg vil nu koge rosenkålene lidt længere, de bliver ikke møre på 5 minutter.