Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Niko-Jaga

Niko-Jaga, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Japan - Japansk - Japanske

Japan - Japansk - JapanskeIndsendt :





Ingredienser:
400 g.skært oksekød
1 porre
3 storeløg
8 shii-takesvampe
1 tofu-blok
4 storekartofler
3 spsk.sukker
2 dl.soya
6 dl.fiskebouillon


Opskrift:

Skær løgene i kvarte. Skær porren i små stykker på ca. 2 cm. Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2x2 cm. tern. Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.

Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker. Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre.

Ris og sake gives til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18371 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

camilla  -  0000-00-00 00:00:00
den er god