Niko-Jaga
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i kvarte. Skær porren i små stykker på ca. 2 cm. Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2x2 cm. tern. Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.
Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker. Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre. Ris og sake gives til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 22047 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer camilla - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne