Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegratin

Lammegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket lammefars
0.75 kg.kartofler
1 aubergine
2 courgetter
400 g.tomater (evt. fra dåse)
1 løg
4 fedhvidløg
0.5 tsk.spidskommen
1 knsp.kanel
 salt
 peber
5 dl.fed yoghurt
2 æg
 tyrkisk yoghurt med 10% fedt


Tilbehør:
Godt brød og en blandet salat serveres til.
Opskrift:

Skær kartofler, aubergine og courgetter i skiver, drys med salt og lad dem stå i ½ time.

Hak løg og hvidløg og brun dem sammen med kødet i olie. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og smag kødsovsen til med salt, peber, spidskommen og kanel.

Tør grøntsagerne og læg dem lagvis med kødblandingen i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og sæt det i en 160 grader varm ovn i 30 min.

Til sidst overhældes retten med yoghurt, som er pisket sammen med æggene og bages i yderligere 15 min. ved 180 grader.

Tips:

Tyrkisk yoghurt kan købes mange steder. Hvis man ikke kan få det, lader man 1 .l yoghurt naturel løbe af i et klæde i mindst 1 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7244 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu