Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Savoykål med vindruer og mandler

Savoykål med vindruer og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
240 g.savoykål
150 g.gulerod
140 g.blå vindruer
90 g.grøn eller rød peberfrugt
20 g.mandelsplitter
 
Opskrift:
Rist mandlerne på en tør pande i 5 min. for jævn varme. Skær kålen i 5 cm. brede stykker og snit i 4 mm. Strimler. Riv gulerødderne fint på råkostjernet. Skær peberfrugterne i 5 cm. stykker og snit i 4 mm strimler. Halver og udsten vindruerne, Bland alt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17738 gange,
og udskrevet 476 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg tror salaten ville virke mindre tør , hvis der var dobbelt så mange vindruer i !