Savoykål med vindruer og mandler

Savoykål med vindruer og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.Savoykål
150 g.gulerod
140 g.blå vindruer
90 g.grøn eller rød peberfrugt
20 g.mandelsplitter
 
Opskrift:
Rist mandlerne på en tør pande i 5 min. for jævn varme. Skær kålen i 5 cm. brede stykker og snit i 4 mm. Strimler. Riv gulerødderne fint på råkostjernet. Skær peberfrugterne i 5 cm. stykker og snit i 4 mm strimler. Halver og udsten vindruerne, Bland alt.





karakterer:
Opskriften er vist 20182 gange,
og udskrevet 502 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg tror salaten ville virke mindre tør , hvis der var dobbelt så mange vindruer i !