kvark eller fromage frais1-1½ dl. kvark eller fromage frais
3
fed
hvidløg - presset gennem hvidløgspresser3 fed hvidløg - presset gennem hvidløgspresser
1
agurk 1 agurk
olivenolie olivenolie
1
spsk.
tørret mynte1 spsk. tørret mynte
1
tsk.
paprika1 tsk. paprika
salt salt
peber peber
Opskrift:
Cheasy A38 hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer
Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter
Herefter skylles den og al væden vrides af
Den nu faste yoghurt blandes med kvark, hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk
Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres
Serveres som tilbehør f.eks bagte kartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(23 stemmer)
Opskriften er vist 31474 gange, og udskrevet 938 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Hvis man bruger persille i stedet for agurk er det jo ikke tzatziki!
- 0000-00-00 00:00:00 olien kan sagtens undværes
Kirsten - 0000-00-00 00:00:00 I stedt for Cheasy der skal afdryppes, brug den fedtfattige græste youghyrt, den skal ikke afdryppes
Annette - 0000-00-00 00:00:00 I stedet for agurk - brug klippet bredbladet persille - Mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider