Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bouillabaise

Bouillabaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 hvidløg
 finthakket fennikel (pas på ikke for meget)
 porre
 bladselleri
 skalotteløg
 hakkede flåede tomater
 muslinger
 hvilling
 torsk
 skrubbe
 kulmule
 sej
 bredbladet persille
 laurbær
 timian
 basilikum
1 stjerneanis
 safran (kan evt. erstattes af gurkemeje)
 tør hvidvin
 
 Fiskefond:
 Fiskerester (skind, ben, hale og hoved) koges med div. grove grøntsager, eks. løg, persillerod, persille, selleri, m.m.
 


Opskrift:

En stor gryde gnides med enorme mængder hvidløg, heri sauteres finthakket fennikel, porre, bladselleri, skalotteløg og hakkede flåede tomater, herefter kommes for eksempel, muslinger, hvilling, torsk, skrubbe, kulmule, og sej i gryden. Det hele svinges rundt, du må ikke røre da du så ødelægger fisken. Der krydres med bredbladet persille, laurbær, timian, basilikum, 1 stjerneanis og safran. Endelig hældes en tør hvidvin og fiskebouillon/fond, så det dækker.

Fiskefond:
Det hele koger 18 - 20 minutter (ikke mere, da fonden så bliver mørk). Sigtes igennem en tøjble.

Når suppen er færdig (fisken kogt) tages fisken op og lægges på et fad. Suppen serveres for sig, der serveres endvidere hvidt brød og hvidløgsmayonnaise til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 27930 gange,
og udskrevet 787 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-05-15 15:08:10
Mængdeangivelser, tak!!