Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ragout af vinbjergsnegle

Ragout af vinbjergsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ragout af vinbjergsnegle, billede 4 Ragout af vinbjergsnegle, billede 1 Ragout af vinbjergsnegle, billede 2 Ragout af vinbjergsnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk.smør
2 spsk.olivenolie
500 g.skalotteløg
150 g.gulerødder
150 g.pastinakker
8-10 fedhvidløg
3 kvistefrisk timian
250 g.vinbjergsnegle fra frost eller på dåse/glas (beregn ca. 6 til hver).
 
1 spsk.Maizena
2 spsk.rødvin
1 bdt.persille, gerne bredbladet
 


Opskrift:

Pil og halvér skalotteløg (eller hak hvis store) og hak hvidløg. Svits skalotteløg i lidt smør og tilsæt timian og hvidløg, små tern af gulerod og pastinak og vinbjerg-snegle i en gryde. Tilsæt affedtet / skummet stegesky fra bradepanden (i alt 8 dl - supplér evt. op med mere rødvin). Lad det småkoge 15-20 min. jævn med lidt maizena udrørt i kold rødvin. Krydr med salt og peber og bland grofthakket persille i. Tilsæt evt. lidt koldt smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16095 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elmo  -  2014-01-25 16:08:09
Hvor kommer bradepanden med stegesky?