| |
|
Ragout af vinbjergsnegle
Ragout af vinbjergsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | spsk. | smør1 spsk. smør | 2 | spsk. | olivenolie2 spsk. olivenolie | 500 | g. | skalotteløg500 g. skalotteløg | 150 | g. | gulerødder150 g. gulerødder | 150 | g. | pastinakker150 g. pastinakker | 8-10 | fed | hvidløg8-10 fed hvidløg | 3 | kviste | frisk timian3 kviste frisk timian | 250 | g. | vinbjergsnegle fra frost eller på dåse/glas (beregn ca. 6 til hver).250 g. vinbjergsnegle fra frost eller på dåse/glas (beregn ca. 6 til hver). | | | | 1 | spsk. | Maizena1 spsk. Maizena | 2 | spsk. | rødvin2 spsk. rødvin | 1 | bdt. | persille, gerne bredbladet1 bdt. persille, gerne bredbladet | | | |
| |
Pil og halver skalotteløg (eller hak hvis store) og hak hvidløg.
Svits skalotteløg i lidt smør og tilsæt timian og hvidløg, små tern af gulerod og pastinak og vinbjergsnegle i en gryde.
Tilsæt affedtet / skummet stegesky fra bradepanden (i alt 8 dl - suppler evt. op med mere rødvin).
Lad det småkoge 15-20 min.
jævn med lidt maizena udrørt i kold rødvin.
Krydr med salt og peber og bland grofthakket persille i.
Tilsæt evt. lidt koldt smør.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 18083 gange, og udskrevet 244 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Rikke T - 2019-12-13 07:00:10 Den opskrift giver overhovedet ikke mening???
elmo - 2014-01-25 16:08:09 Hvor kommer bradepanden med stegesky?
|
|